За нас

Ние от Relivia е вярваме, че здравото тяло и бодрият дух са ключът към по-качествен начин на живот. Храната, с нейните полезни свойства, е това, което ни зарежда със сила и енергия през целия ден. За съжаление, забързаното ни ежедневие не винаги ни позволява да си осигурим разнообразна и здравословна храна, затова съсредоточихме усилията си върху това да разработим серия от витамини и имуностимуланти, които да ни помогнат да си набавим необходимите полезни съставки и да засилят естествените защитни механизми на организма срещу настинки, грип и оксидативен стрес.


В Relivia вложихме много усилия и мотивация да създадем балансирани и работещи имуностимулиращи продукти. С продуктите ни - Immuno Booster, Gold Vitamins, D-Max ние целим да облекчим много здравословни проблеми и физически неразположения, от които страда съвременният човек. Забързаната градска среда, стресът от ежедневието, нездравословна храна – само част от факторите, които оказват негативен ефект върху нашия организъм и отслабват имунната ни система. Това е и пътят, който Relivia ще следва през идните години – максимално здравословни и ефективни продукти, които да ни помагат да се справяме с проблеми, с които всеки един от нас се сблъсква в живота си – стрес, напрежение, безсъние, умора, проблеми с теглото, менопауза, ПМС и други.


Социалната кауза, зад която застава Relivia е подкрепа на възрастните хора в старческите домове в България. Хората, които най-много се нуждаят от здрава имунна система едва ли могат да си позволят подобни продукти, затова се обединихме около идеята да даряваме част от приходите си под формата на витамините на Relivia на възрастните хора. На всеки 10 направени поръчки, нашият екип ще осигурява комплект витамини в старческите витамини.


Изключително горди сме, че екипът на Relivia се състои от специалисти в сферата на фармацията, с широк интерес в създаването на натурални продукти, по най-нови технологии за екстракция и запазване на полезните свойства на билките, в комбинация с подходящи витамини и минерали. Благодарение на техния опит и прецизност, продуктите на Relivia се отличават с изключителна ефективност и качество!