Test
Test

ЛИМИТИРАНА ПРОМОЦИЯ: ПЛАТИ 1, ВЗЕМИ 2 БРОЯ IMMUNO STACK САМО ЗА 79,70 лв + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА


Relivia Immuno Booster: Билкови капсули, които съдържат едни от най-силните и доказани във времето билки, витамини, минерали и антиоксиданти, повишаващи естествените защитни сили на Вашия организъм. Препоръчителна доза за възрастни по 2 капсули на ден, за деца по 1 капсула на ден с достатъчно количество вода.

Relivia Immuno Gold Vitamins: „Златните“ витамини за силен имунитет и перфектно здраве, които в комбинация с Цинк и Селен подсилват естествените защитни функции на вашия организъм. Лесен прием - дъвчащи таблетки с вкус на портокал. Препоръчителна доза за възрастни - 2 таблеки на ден, за деца - 1 таблетка на ден.

Relivia Immuno D-max: Витамин D, познат още като "слънчевия витамин", естествено подобрява доброто протичане на функциите на имунната, нервната и костната система. Лесен прием - дъвчащи таблетки с вкус на череша. Препоръчителна доза за възрастни - 2 таблеки на ден, за деца - 1 таблетка на ден.


❗Не се препоръчва на бременни жени и кърмачки!


159,40 лв.
79,70 лв.
Лимитирана оферта Плащане при доставка Право на връщане* Гарантирано качество

*Ако не сте доволни от резултатите на продукта, имате право да го върнете в срок от 14 дни след получаване, а ние ще ви върнем парите! Вижте повече в Общите условия на сайта.

Защо да приемате хранителните добавки на Relivia?

Мощен комплекс от билки, витамини и минерали

Хранителните добавки на Relivia влияят върху правилното функциониране на организма на всеки човек, предпазват от вирусни инфекции и стрес, подобряват нивата на дисбаланс в имунната, нервната, сърдечно съдовата система.

Продукти с доказано качество

С нашия екип от Relivia разработихме витамините в модерна фабрика, сертифицирана по стандартите на НАССР, по нова методология за извличане и максимално запазване на полезните свойства на съставките.

Подходящи за цялото семейство

Хранителните добавки на Relivia са изготвени по най-нови методи за екстракция на полезните свойства на билките и витамините, което ги прави подходящи за всички възрасти. 

"Продуктите на Relivia се отличават с балансирана формула, съобразена с потребностите на организма, усвояват се лесно и имат максимална биоефективност за хората. Те са източник на ценни съставки, сред които са женшен, ехинацея, котешки нокът, черен бъз, витамини А, С, Е, минерали и антиоксиданти, което ги прави изключително подходящи за предотвратяване на витаминни дефицити, намаляват риска от сърдечно-съдови заболявания, спомагат за повишаването на имунитета през зимните месеци и намаляват противовъзпалителните процеси в организма при вирусни инфекции."


доц. Донка Стефанова

ОТЗИВИ ОТ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Аз и съпругът ми взимаме витамините на Relivia от 2 месеца и вече виждаме ефекта от ежедневния прием - имаме повече тонус и сме по-продуктивни. Страхотни продукти! Благодарим, Relivia!
Таня Георгиева
София, 35 години
Аз съм спортист и съм взимал различни витамини, но така и не съм получавал търсения ефект. Разбрах за Relivia от моите родители, които използват цялата серия от няколко месеца и са изключително доволни. Затова реших да опитам и аз. Само след първия месец енергията ми се повиши. Смятам, че съотношението качество-цена е много добро!
Атанас Иванов
Пловдив, 26 години
Започнах да приемам Relivia в момент, в който се възстановявах от сериозна вирусна инфекция. Тогава се чувствах много отпаднала, но още след първия месец бях отново свежа и тонизирана! Много ми харесва тази комбинация от Relivia. Със сигурност ще си поръчам отново!
Яна Петкова
Бургас, 30 години

ОСТАВИ НИ ТВОЕТО МНЕНИЕ ЗА ПРОДУКТА

ЛИМИТИРАНА ПРОМОЦИЯ: ПЛАТИ 1, ВЗЕМИ 2 БРОЯ IMMUNO STACK САМО ЗА 79,70 лв + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА


Въпреки напредъка на съвременната медицина, все още не съществуват изследвания, които ясно да покажат нивата на антиоксиданти в нашия организъм. Изключително важно е всеки един от нас да полага ежедневни грижи за набавянето на достатъчно антиоксиданти, витамини и минерали. Разнообразната и здравословна храна ни осигурява част от необходимия витаминен комплекс, но само чрез храната натрупването му в организма става значително по-бавно. Затова в комбинация с правилните хранителни добавки ние можем да увеличим количествата и да изградим един наистина здрав организъм и пълноценна имунна система. Immuno Booster, Gold Vitamins и D-Max е една безценна комбинация от най-силните билки, витамини и минерали за правилното функциониране на организма на всеки човек, като осигурява превенция на редица вирусни инфекции и подобрява нивата на дисбаланс в имунната, нервната, сърдечната система.


❗Не се препоръчва на бременни жени и кърмачки!


159,40 лв.
79,70 лв.
Ако не сте доволни от продукта, ние ще ви върнем парите
*Ако не сте доволни от резултати на продукта, имате право да го върнете в срок от 14 дни след получаване, а ние ще ви върнем парите! Виж повече в Общите условия на сайта.