Test
Test

Relivia D-max - Хранителна Добавка за Подсилване на Имунитета - 60 капсули


Таблетка, събрала в себе си най-полезните свойства на витамин D, познат още като “слънчевия витамин”

Естествено подобрява доброто протичане на функциите на имунната, нервната и костната система

Засилва имунитета и подобрява метаболизма

Лесен прием - дъвчащи таблетки с вкус на череша

Препоръчителна доза за възрастни по 2 таблетки на ден, за деца по 1 таблетка на ден


❗Не се препоръчва на бременни жени и кърмачки!


19.90 лв.
Лимитирана оферта Плащане при доставка Право на връщане* Гарантирано качество

*Ако не сте доволни от резултатите на продукта, имате право да го върнете в срок от 14 дни след получаване, а ние ще ви върнем парите! Вижте повече в Общите условия на сайта.

Защо да приемате Relivia D-Max?

Силата на слънчевия витамин

Иновативната формула на Relivia Immuno D-Max е събрала всички полезни свойства на витамин D в една единствена капсула, за естественото подобряване на функцията на имунната, нервната и костната система.

Продукти с доказано качество

С нашия екип от Relivia разработихме витамините в модерна фабрика, сертифицирана по стандартите на НАССР, по нова методология за извличане и максимално запазване на полезните свойства на съставките.

Подходящи за цялото семейство

Relivia Immuno D-Max е подходящ за цялото семейство, като допълва хранителния режим на най-малките и им осигурява здрава имунна система и им помага по-лесно и ефективно да усвоят калция.

"Продуктите на Relivia се отличават с балансирана формула, съобразена с потребностите на организма, усвояват се лесно и имат максимална биоефективност за хората. Те са източник на ценни съставки, сред които са женшен, ехинацея, котешки нокът, черен бъз, витамини А, С, Е, минерали и антиоксиданти, което ги прави изключително подходящи за предотвратяване на витаминни дефицити, намаляват риска от сърдечно-съдови заболявания, спомагат за повишаването на имунитета през зимните месеци и намаляват противовъзпалителните процеси в организма при вирусни инфекции."


доц. Донка Стефанова

Полезното действие на витамин D

Витамин D

Успешно се бори с инфекции, произвежда над 200 антимикробни пептида, което го превръща в естествен антибиотик

Предпазва от заболявания като рак, диабет тип 1 и 2, множествена склероза, Алцхаймер

Действа като превантивно средство за автоимунни заболявания като сърдечносъдови заболявания, високо кръвно налягане, невромускулни заболявания и други

Подпомага правилното протичане на почти всички физиологични процеси в организма

Високите серумни нива на витамин D подобряват метаболизма и по-лесното усвояване на калция

Бори се с хроничната умора и депресивни състояния

ОТЗИВИ ОТ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Работата ми е много интензивна и често доста физически натоварваща. Напоследък чувствам умора и болки в мускулите и ставите, затова ми препоръчаха да приемам редовно витамин D. Пия го вече 2 месеца и половина и болките значително намаляха. Доволен съм от Relivia D-max.
Стефан Ангелов
Пловдив, 56 години
Често боледувам и това не ми позволява да водя пълноценен начин на живот. Затова реших изцяло да променя хранителнителните си навици и да приемам повече хранителни добавки. Знам, че витамин D e мощен имуностимулант, приемам го от почти 3 месеца и се чувствам наистина добре!
Петя Василева
София, 31 година
Тъй като съм с високо кръвно и наднормено тегло, след много изследвания се установи, че имам недостиг на витамин D. Мои приятели ми споделиха за Relivia D-Max и това, че са доволни от продукта. Вече го ползвам и аз, а скоро мисля да поръчам и останалите продукти на Relivia!
Петър Станчев
Добрич, 60 години

ОСТАВИ НИ ТВОЕТО РЕВЮ

Relivia D-max - Хранителна Добавка за Подсилване на Имунитета - 60 капсули


Поръчайте вашия D-Max и си набавете енергия от слънчевия витамин ОЩЕ СЕГА.


Витамин D, познат още като слънчевия витамин, е един от най-важните елементи в нашия организъм, който оказва влияние върху доброто протичане на различни процеси в тялото ни. Безспорно най-добрият начин за набавяне на този витамин е редовното излагане на слънце, но често забързаното ни ежедневие не ни позволява да си набавим достатъчно от него по време на топлите месеци от годината. Затова иновативната формула на Relivia Immuno D-Max е събрала всички полезни свойства на витамин D в една единствена капсула за естественото подобряване на функцията на имунната, нервната и костната система.


❗Не се препоръчва на бременни жени и кърмачки!


19.90 лв.

КОМБИНИРАЙ И СПЕСТИ: ПРОМО-ПАКЕТИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

За кого е подходящ Relivia D-Max?
Този продукт е подходящ за хора във всякакви възрасти, тъй като поддържането на добри нива на витамин D е жизнено важно и необходимо за всеки един период от развитието ни.
Мога ли да си набавя достатъчно витамин D само от слънцето?
Витамин D е мастноразтворимо съединения, което се разгражда сравнително бързо, което води до по-бързото изчерпване на запасите му в организма. Слънцето е най-добрият източник на витамин D, но не винаги е достатъчно за поддържане на добри нива. Затова особено през зимата трябва да приемате допълнително витамин D под формата на капки или таблетки, в комбинация със здравословна и разнообразна храна.
Мога ли да приемам D-Max заедно с останалите продукти - Immuno Booster и Gold Vitamins?
Да, можете да приемате едновременно витамините D-Max както с Gold Vitamins, така и с Immuno Booster. Приемайки трите продукта вие получавате една безценна комбинация от най-силните билки, витамини и минерали за правилното функциониране на вашия организма, която ви осигурява превенция на редица вирусни инфекции и подобрява нивата на дисбаланс в имунната, нервната, сърдечната система.

Не намираш, това, което търсиш?
Пиши ни: health@relivia-care.com

Ако не сте доволни от продукта, ние ще ви върнем парите
*Ако не сте доволни от резултати на продукта, имате право да го върнете в срок от 14 дни след получаване, а ние ще ви върнем парите! Виж повече в Общите условия на сайта.